Yolan Biemans  -  Therapie & Workshops voor Innerlijke Vrijheid

Yolan Biemans ™
Leeuwebek 29
7443 ML Nijverdal
T: 0548 - 624 524
yolanbiemans
@hotmail.com

Yolan Biemans

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Yolan Biemans.

Hoe is het begonnen.
Door verschillende ervaringen , uit mijn jeugd, ben ik erachter gekomen dat ik voel wat er zich in andere mensen afspeelt en hoe hun stemmingen zijn.
Ik kan door handoplegging voelen waar zich pijnen en blokkades in het lichaam bevinden en je ondersteunen in jouw heelwordingsprocessen zowel bij mentale, fysieke en/of emotionele klachten.Na jarenlange ervaring op het gebied van alternatieve geneeswijze, regressietherapieën, intuïtieve cursussen/trainingen en filosofische studie ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van Tera MaiT Reiki en Seichem, Shamballa, Cupping-massage.

In 2004 leerde ik de Journey kennen. Er ging een mooie wereld voor me open waarvoor ik erg dankbaar ben. Het voelt voor mij als een kostbare verdieping in mijn werk. Een ontdekking wat echte innerlijke vrijheid is. Ik heb de volledige opleiding als Journey Practitioner gevolgd bij Brandon Bays. Ik ben sinds oktober 2006 gediplomeerd Journey Practitioner.

Vervolgens ben ik in 2006 naar Amerika gegaan en ik heb daar waanzinnige workshops gevolgd die ik in mijn eigen vorm heb gegoten, en hier nu geef. Ontdek je levensdoel/succesvol denken/ eigenwaarde-zelfvertrouwen.

Ook heb ik de opleiding en de vervolgopleiding gedaan van familie/systeem opstellingen in het Bert Hellinger Instituut in Groningen. En met diploma succesvol afgerond. Ik geef familie / organisatie/ systeem en gezins-opstellingen in groepen en in individuele sessies.Vervolgens heb ik in 2011 de HBO medische basis kennis opleiding Summa Cum Laude afgerond.

Ik doe het allemaal met liefde. Er is zoveel te leren en zoveel heeft mijn interesse. Geen uitdaging ga ik uit de weg! Ook organiseer ik verschillende workshops die anderen dan kunnen geven vanuit en met hun kennis. Al jarenlang werk ik met veel plezier en voldoening in mijn praktijk, zowel met kinderen als met volwassenen. Ik geef individuele sessies en ook verschillende bijzondere workshops/cursussen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten in een persoonlijke sessie of op één van mijn workshops/cursussen/thema avonden.

Yolan

Yolan Biemans ™    Leeuwebek 29      Nijverdal      T: 0548 - 624 524       E:yolanbiemans@hotmail.com