Yolan Biemans  -  Therapie & Workshops voor Innerlijke Vrijheid

Yolan Biemans ™
Leeuwebek 29
7443 ML Nijverdal
T: 0548 - 624 524
yolanbiemans
@hotmail.com

Tera Mai ™ Japanse en Chinese geneeswijzen.
Tera Mai ™ Reiki, Tera Mai ™ Seichem en Tera Mai ™ Cupping.

Wat doet Tera MaiT Reiki?
Reiki betekent: "Universele Levensenergie".
Deze energie is overal om ons heen. Reiki zorgt ervoor dat deze energieën naar blokkades in je lichaam en geest stromen waardoor deze verminderen of geheel verdwijnen. Dit gebeurt door handoplegging.

Wat doet Tera MaiT Seichem?
Seichem is een onderdeel van Tera MaiT healingsysteem ontwikkeld door Kathleen Milner. Seichem is belangrijke aanvulling op Reiki, waarmee niet alleen met handoplegging maar ook in de aura gewerkt kan worden. Vergeleken met Reiki wordt je hierdoor veel actiever behandeld. Dit kan in combinatie met regressie, innerlijke kind, meditatie of wandeling in het onderbewustzijn. Op zoek naar stukjes van jou, voor jou.

Wat kan Tera MaiT Reiki en/of Seichem voor jou doen?
De geest: Als je het niet meer weet zorgt Reiki en/of Seichem Tera Mai ervoor dat je weer duidelijkheid krijgt en dat je geest weer de ruimte krijgt om helder te denken. Je komt weer in je gevoel te zitten en kunt de problemen van alledag weer beter aan.

Het lichaam: Door de combinatie van mijn heldervoelendheid, Reiki en/of Seichem Tera Mai kom jij te weten wat de oorzaken van jouw klachten kunnen zijn.
De combinatie van het verbeterde lichaam en de geest zal ervoor zorgen dat je de dagelijkse problemen beter aan kunt, minder last van stress hebt en er zin in hebt om de draad weer op te pakken. Het verruimt je bewustzijn en versterkt je levenskracht.

Tera Mai™ Cupping massage
Cupping massage valt onder de Chinese geneeskunst. Is een methode waarbij een kop, gemaakt van glas, bamboe of aardewerk wordt aangebracht op het huidoppervlak nadat de huid is in geolied. De behandelaar laat de cup vacuüm trekken op het lichaam, Hierdoor worden spieren en huid gevoed (doorbloeding) en ontdaan van afvalstoffen met als gevolg gehele ontspanning. Cuppingmassage heeft een enorme dieptewerking. Pakt de meridianen, druk punten (shiatsu), d.m.v. de cupping en massage. Cupping massage doet veel meer dan denkt, het is ontspannend en te gelijkertijd gaat het heel diep, dat kan betekenen dat er heel veel los gemaakt wordt.

Data:

Op afspraak. Sessieduur tussen 1 en 2 uur. Klik hier om u aan te melden.
Cursussen op aanvraag of zie nieuwsbrief

Aan het eind van de therapie zul je meer vrijheid kunnen voelen!


Yolan Biemans ™    Leeuwebek 29      Nijverdal      T: 0548 - 624 524       E:yolanbiemans@hotmail.com