Yolan Biemans  -  Therapie & Workshops voor Innerlijke Vrijheid

Yolan Biemans ™
Leeuwebek 29
7443 ML Nijverdal
T: 0548 - 624 524
yolanbiemans
@hotmail.com

Workshop "De Maya Kalender "

De Wet van Tijd begrijpelijk gemaakt.

Tijd is een Rivier, je kan er niet twee keer instappen
Tijd is de manier van GOD om alles tegelijk te laten gebeuren
Tijd heelt alle wonden.

Verleden Tijd is geheugen. Toekomstige Tijd is een droom. De werkelijke Tijd is hier en nu.

Ik heb de Tijd; Laten we de Tijd doden; Ik zit mijn Tijd uit.

Dit zijn dagelijkse uitdrukkingen en begrippen van Tijd. Maar wat is Tijd nu werkelijk. Je kan Tijd niet zien, voelen, ruiken, proeven of horen. Maar je ervaart dat het gebeurd of juist niet. Soms gaat Tijd snel, en soms gaat Tijd langzaam. Dit zijn subjectieve ervaringen van Tijd, de ervaring van Tijd in ons.

Naast de ervaring van Tijd in ons, bestaat er ook een Tijd buiten ons. Deze Tijd is de objectieve ervaring van Tijd en is de Tijd van de Aarde, de Maan, de Zon en de Sterren. Deze hemellichamen geven aan wat de natuurlijke voortgang van tijd is, het is als het ware een kosmisch tijdpatroon, een natuurlijke ritme waarop de seizoenen op Aarde getimed zijn. De seizoenen geven aan wanneer de vogels weer migreren of wanneer het plantenrijk zijn groene mantel uitwerpt of wanneer de vruchten aan de boom rijp genoeg zijn om te plukken.

Maar, de mensen hebben zelf nóg een Tijd gemaakt, de Tijd van de klok en van de kalender. Dit is de Tijd die mensen als eerste voor zich zien als het onderwerp Tijd ter sprake komt. Als je in de moderne wereld weet welke dag en hoe laat het is, hoef je niet echt te weten wanneer de Zon opkomt of in welke fase de Maan is. Maar denk je niet dat het iets uitmaakt?

Vele mensen zijn het eens met het feit dat we in een vreemde en moeilijke Tijd leven. Waarom is dat? Is het de bedoeling dat we in zo'n moeilijke Tijd blijven leven? Hoe komen we hier uit? Hoe stappen we over naar een werkelijke Nieuwe Tijd?

Gelukkig zijn er al veel gereedschappen en lesprogramma's gemaakt om mensen te helpen in de overgang naar de Nieuwe Tijd. Ze dienen als een vorm van sociaal vangnet voor het moment als de zelfgemaakte Tijd van de klok en de kalender zichzelf inhaalt. Deze gereedschappen zijn gefundeerd in de wijsheden van aloude volkeren zoals de Maya, Inca, Egyptenaren, Tibetanen en Keltische Druïden en worden uitgegeven door de Stichting voor de Wet van Tijd in Amerika en het Galactisch Onderzoek Instituut in Nieuw Zeeland. www.lawoftime.org

Misschien is Tijd belangrijker voor je dan je oorspronkelijk had gedacht. Misschien is Tijd een stuk gereedschap voor het bewustzijn, dat je kan helpen gevoelens van hulpeloosheid, verveling en stress te overwinnen. Misschien is Tijd iets dat je moet weten voor je spirituele overleving.

Bemachtig een 13 Manen kalender om jezelf op weg te helpen naar een Nieuwe Tijd van Vrede.

In Lak'ech (ik ben een andere jij)
Stef Solaire Aap
Stichting voor de Wet van Tijd Nederland.

Data:
Zie Kalender 2015. Klik hier om u aan te melden.

Aan het eind van deze workshop zul je meer vrijheid kunnen voelen!


Yolan Biemans ™    Leeuwebek 29      Nijverdal      T: 0548 - 624 524       E:yolanbiemans@hotmail.com