Yolan Biemans  -  Therapie & Workshops voor Innerlijke Vrijheid

Yolan Biemans ™
Leeuwebek 29
7443 ML Nijverdal
T: 0548 - 624 524
yolanbiemans
@hotmail.com

Journey therapieën (De Helende Reis)

Sinds mensenheugenis proberen artsen zieken te genezen. Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan: zowel van reguliere als van alternatieve zijde.
Men heeft ontdekt dat onze cellen een geheugen bevatten waar zowel herinneringen als emoties opgeslagen worden. Brandon Bays, de grondlegster van the Journey (de helende reis), is erin geslaagd om een therapievorm te ontwikkelen die verder gaat dan alleen het persoonlijkheidsniveau. Haar methode werkt zeer diep, zowel op persoonlijkheidsniveau, als op cel- en zielniveau. Er wordt in de reis contact gemaakt met onverwerkte emoties die opgeslagen liggen in onze cellen, waardoor wij keer op keer dezelfde patronen tegenkomen. Door opnieuw contact te maken met deze emoties en de bijbehorende herinnering 'schoon schip' worden gemaakt. Hierdoor wordt het programma dat in onze cellen zit gewist en kunnen er nieuwe gezonde cellen ontstaan die vrij zijn van onverwerkte emoties. Op deze manier heeft Brandon zichzelf genezen en velen na haar hebben zichzelf door middel van de Helende Reis genezen van ziektes, kwalen of emotionele blokkades en negatieve patronen.

Gedachtepatronen
Er zijn verschillende reizen gericht op het veranderen van belemmerende overtuigingen en de gedachtepatronen die er het gevolg van zijn, namelijk: fobiegenezing. Hierbij wordt je gedesensibiliseerd (ongevoelig gemaakt) voor de prikkel die eerder leidde tot soms zeer hevige angst en paniek.

Pijnbeheersing
De pijnervaring zoals hoofdpijn wordt verminderd door visualisatie en heling van binnenuit. Veranderen van wat je gelooft. Vaak wordt je bij gedragsverandering tegengewerkt door delen van je die tegen zijn. Door integratie van die delen met de door jou gewenste verandering ontstaat ruimte voor de gewenste verandering en groei. Gedragspatroon doorbreken. Ongewenst gedrag kan vast zitten en haast automatisch plaats vinden. Doorbreek dit door er ander gedrag voor in de plaats te stellen. Onbewuste drijfveren van gedrag beïnvloeden. Ongewenst gedrag heeft (vaak onbewust) voordelen. Laat het onbewuste gedrag los door het te vervangen door gedrag met nog betere voordelen. Met al deze technieken zijn zeer uiteenlopende gedragingen sterk te beïnvloeden zoals de neiging tot overeten, allergie (gedrag als reactie op een prikkel), angstreacties, dwangmarig gedrag, moeheid en ander ongewenst gedrag.

Voor wie: voor wie niet?
Of je nu een emotioneel of fysiek probleem hebt, of je nu naar je eigen groei wilt kijken of naar patronen die je negatief beïnvloeden, eigenlijk is een Journey-sessie voor iedereen goed: Voor kinderen vanaf circa 6 jaar.

Verschillende Reizen:
Emotionele reis:
Het door verschillende emotionele lagen heen gaan en door niet in de emotie te blijven hangen, maar er steeds weer doorheen te zakken komt men bij de eigen bronenergie.Duur 2 tot 4 uren.

Fysieke reis:
Vanaf een plaats in het lichaam waar de emoties opgeslagen ligt wordt toegang gekregen tot de bijbehorende herinnering. Hierbij hoort een innerlijk ritueel waarin alles uitgesproken wordt met desbetreffende personen, wat toen uitgesproken had moeten worden en wordt, wanneer alles gezegd is, vanuit hart en ziel de ander vergeven.Duur 1 tot 2 uren.

Life's Purpose Proces:
Hierin wordt duidelijk wat jouw levensdoel is. Ook wordt er gekeken naar wat je weerhoud om deze vorm te geven.Duur 2 tot 4 uren.

No-ego Proces:
Wie ben je wel en wie ben je niet. De eigenschappen die wij aan de wereld tonen als onze persoonlijkheid zijn vaak ontstaan uit pijn of angst. Dit is niet wie we werkelijk zijn. Achter de Ego schuilt het ware Zelf. Dit proces vindt de oerpijn of angst om het vervolgens los te laten. Je ware Zelf komt naar voren en je voelt je vrij.Duur 2 tot 4 uren.

Designer's Proces:
Een combinatie van de emotionele en fysieke reis en goed te combineren met de Life's Purpose Journey.Duur 2 tot 4 uren.

Abundance Proces:
Ruim limiterende patronen en overtuigingen op die je weerhouden van leven in overvloed, op het gebied van gezondheid, relaties en welvaart. Na een aantal processen, waardoor je op een dieper niveau kunt werken.Duur 2 tot 4 uren

Kinderen:
Kinderen werken tot 12 jaar met de fysieke reis. Voor kinderen is het heel gemakkelijk om dit proces mee te gaan en de resultaten laten zich over het algemeen zeer snel zien. Kinderen vinden het spannend en heel leuk! Duur 1 uur

Belangrijk:
De Journey is niet ontwikkeld om welk genezingsprogramma dan ook te negeren. Het is bedoeld om je te ondersteunen en aan te moedigen op jouw pad van groei en genezing. Als je vermoedt dat aan je klacht een medische oorzaak ten grondslag ligt, adviseer ik je om je door een arts te laten onderzoeken. Zowel The Journey als zijn afgevaardigden zijn niet gekwalificeerd tot medische behandeling. Journeyprocessen kunnen uitstekend samengaan met andere behandelmethoden.

Lees voordat je een proces gaat doen het boek van Brandon Bays. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe het proces werkt zodat je daar een bewuste keuze voor maakt. Neem na een Journey de rest van de dag vrij zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.

Vergoedingen!
Inmiddels vergoeden een aantal zorg-verzekeraars Journey therapieën gegeven door therapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journey Therapeuten (NVJT). Zie www.journey.com.

Data:
Op afspraak. Klik hier om u aan te melden.

Aan het eind van de therapie zul je meer vrijheid kunnen voelen!


Yolan Biemans ™    Leeuwebek 29      Nijverdal      T: 0548 - 624 524       E:yolanbiemans@hotmail.com